Het is mijn missie om jouw merk te helpen groeien.
Dit doe ik door middel van effectieve PR en Branding,
zowel op strategisch als praktisch niveau.
En alles wat hierbij komt kijken.

Na mijn studie Communicatiewetenschappen heb ik in diverse sectoren en rollen ervaring opgedaan op marketingcommunicatie gebied. Hierbij ben ik in de loop der jaren minder mijn hoofd en meer mijn hart gaan volgen. Werken bij grote corporates heeft mij veel professionele bagage meegegeven echter ligt mijn grootste kracht juist in het werken met en voor kleinere organisaties.

Hier heb ik de afgelopen jaren het verschil kunnen maken. Door mijn professionaliteit, creativiteit en hands-on mentaliteit krijg ik veel voor elkaar. Hoewel ik een allround marketeer ben, heb ik mij de laatste tien jaar toegelegd op PR en branding in de breedste zin van het woord voor mensen en merken op het gebied van food, fashion en lifestyle. Ik heb succesvol samengewerkt met onder andere Jamie Oliver, Vivian Reijs en Lonneke Nooteboom.

Ik heb gemerkt dat er behoefte is aan ervaren professionals die snel kunnen schakelen. Er zijn veel bedrijven die zelf een bepaalde expertise niet in huis hebben of er gewoonweg geen tijd voor hebben. Grote bureaus zijn dan vaak een brug te ver (en te duur). Hier kan ik helpen. Ik ben zowel strategisch als praktisch in mijn aanpak. Heb een groot (media)netwerk, een scherpe blik en ben praktisch ingesteld. En help jouw bedrijf graag verder groeien.

WAAR BLOSSOM AGENCY VOOR STAAT

CREATIEF

Ik bedenk creatieve, originele invalshoeken voor campagnes en projecten.

HANDS-ON

Ik voeg de daad direct bij het woord, ben praktisch en oplossingsgericht.

PERSOONLIJK

Ik ben zeer betrokken bij mijn werk, projecten en klanten; vanwege de kleinschaligheid staat de klant altijd centraal en voorop.

KWALITATIEF

Ik sta voor de kwaliteit van mijn werk en netwerk en ben representatief; ik lever maatwerk voor een goede prijs.

ACTUEEL

Ik ben op de hoogte van relevante & rendabele topics en trends in de markt.